Huikea autopesu Seinäjoella

Tervetuloa hyvän mielen autopesuun. Me teemme autopesussa käynnistä miellyttävän kokemuksen pesun aikana, ja sen jälkeen laadukkaana lopputuloksena.

Tähti Autopesun pesulat löydät Minimanin parkkialueelta ja Ideaparkin vierestä. Pesut pyörivät non-stoppina maanantaista sunnuntaihin.

Minimanin parkkialueen pesulaan voi ajaa jopa 2,9 metriä korkealla ja 2,5 metriä leveällä autolla.

Ideaparkin vieressä sijaitsevaan pesulaan voi ajaa 2,6 metriä korkealla ja 2,5 metriä leveällä autolla.

Autopesu Seinäjoki pesut ja hinnat

Tähtipesu

Täydellinen pesu, tehostettu kausiesipesuaine, tehokkaasti puhdistava laavasade, pyöräpesu, ShineTecs-erikoisvahaus ja kuivaus.

28,00 €

Loistopesu

Täydellinen pesu, tehostettu kausiesipesuaine, tehokkaasti puhdistava laavasade, pyöräpesu, ShieldTecs-erikoisvahaus ja kuivaus.

26,00 €

Tehopesu

Pehmoharjapesu autoshamppoolla, tehostettu kausiesipesuaine, tehokkaasti puhdistava laavasade, pyöräpesu, huuhteluvaha ja kuivaus.

23,00 €

Peruspesu

Pehmoharjapesu autoshamppoolla, pyörien pesu, huuhteluvaha ja kuivaus.

20,00 €

Suksiboxipesu

Pehmoharjapesu autoshamppoolla, pyöräpesu, huuhteluvaha ja kuivaus. Soveltuu autoon, jossa on suksiboxi.

20,00 €

Harjaton pesu

Peruspesu ilman harjausta.

20,00 €

Maksuvaihtoehdot

Voit maksaa pesun normaalisti pankki- ja luottokortilla pesulan ovella. Suosittelemme MobilePayn lataamista, jolloin peseminen on entistä helpompaa. Pesukertoja voi ostaa myös Etelä-Pohjanmaan Katsastukselta tai Minimanin neuvonnasta. Katsastukselta voit tiedustella myös yrityskortteja p. 06 420 0700.

Mikä tekee pesustamme laadukkaan?

Olemme hankkineet Seinäjoelle viimeisintä pesuteknologiaa huolehtimaan pohjalaisista autoista entistä paremmin. Tutustu pesuloidemme ominaisuuksiin.